Winkelwagen

Veilig betalen

Speciaal

Productinformatie


U kent het wel; het was een mooie dag en ‘s avond moet de tuin nog gesproeid worden. En dan blijkt de tuinslang onvindbaar. In de knoop. Knikken in de slang waardoor er geen water uitkomt. En o ja, de slang is te kort om de planten achterin de tuin te sproeien. Daar sta je dan. Herkent u dit weinig fraaie beeld? 

Dan is een van de designprijs winnende slangenboxen van Trendytuinslang.nl de oplossing!

U bevestigt eenmalig en heel eenvoudig de tuinhaspel en daarna kunt u  op elk gewenst moment van de dag, heel gemakkelijk uw tuin sproeien. Door het jarenlang bewezen oprolsysteem rolt de tuinslang soepel op en af. Het flexibele materiaal van de slang garandeert bij normaal gebruik dat u zonder knikken in de slang elke hoek van uw tuin kunt bereiken. En als u klaar bent met sproeien rolt de slang zich zelf weer op. Net zo makkelijk als het snoer van uw stofzuiger!

Voor de kleine tuin, terras of balkon hebben we de ZEE, Mirtoon slangenbox van 10 meter. Voor de grote tuin en gazon is er de ZEE, Mirtoon slangenbox van 30 meter.

Belgisch design

De ZEE water in colour is ontwikkeld in België en heeft daar meteen hoge ogen gegooid in een Vlaamse design competitie en is bekroond met een van de 7 Henry van de Velde Labels 2012 die staan voor “objecten die uitblinken in innovatie en vormgeving”.

Trendytuinslangen.nl is daarom ook erg trots dat wij een van de dealers zijn die deze fraaie tuinslanghaspel op de Nederlandse en Belgische markt aan kan bieden. En als we het product mogen vergelijken dan schiet ons de Apple Imac te binnen. Computers bestonden al, maar Apple verbeterde de kwaliteit en functionaliteit en presenteerde de computer eind jaren negentig in een revolutionair nieuw jasje. En zo is de ZEE slangenbox ook ontwikkeld. De kwaliteit van de bestaande tuinslanghaspels is sterkt verbeterd op punten als  het op- en afrolmechanisme, de behuizing , de tuinslang en kleurbestendigheid. Zo wordt voor de behuizing  ABS kunststof gebruikt die door de sterkte en ongevoeligheid voor temperatuurschommelingen veel in de bouw wordt gebruikt. De kleuren zijn aangebracht met speciale UV bestendige lak, zowel in de behuizing als de slang zelf. Kortom een mooi en duurzaam product waar u lang plezier aan zult beleven! En er staat nog meer op het programma als het gaat om trendy tuinbenodigdheden; sprinklers, spuitpistolen en tuindouches zullen binnenkort worden ontwikkeld. 

Op de hoogte blijven van onze nieuwe producten? Meld u dan hier aan voor onze ZEE nieuwsbrief.

Meer weten over de mensen achter Trendytuinslangen? Op de pagina wie zijn wij stellen we ons even kort voor.

Klik hier voor de brochure of hier voor de technische specificaties in PDF formaat.