Winkelwagen

Veilig betalen

Speciaal

Wie zijn wij


Icomex BV, het fysieke bedrijf achter Trendytuinslangen.nl is een van de officiële dealers van de ZEE water in color slangenboxen. Icomex BV bestaat uit een viertal enthousiaste ondernemers met wortels in de tuinbranche. En niet alleen in de retail, maar ook met de handen uit de mouwen werkzaam als hoveniers, waardoor we goed weten wat de producten zijn die echt toegevoegde waarde bieden voor een prettig tuinleven. De laatste 5 jaar hebben we een aantal succesvolle webwinkels opgezet waarin een breed assortiment tuinartikelen wordt verkocht.
De jongste ontwikkeling is die van het bieden van meer exclusieve, kwaliteitsproducten. De tuinslangenhaspels in deze webwinkel zijn daar een voorbeeld van. We zijn voortdurend op zoek naar mooie, kwalitatief excellente producten waar de klant echt iets aan heeft en waarvan wij de kwaliteit garanderen. Zo kunt u vanaf 1 maart terecht in onze online winkel voor houten kwaliteitsproducten als toegangspoorten- en hekken, tuinmeubilair en tuinhuizen, carports, sauna’s en andere gerelateerde producten. Wij nodigen u op 1 maart graag uit om een kijkje te nemen op www.trendwoods.com.
Service
Het bieden van gerichte service vinden wij heel belangrijk. U kunt ons altijd bellen voor advies, vragen over uw product of de montage er van. Klik hier voor meer informatie over bereikbaarheid en onze leveringsvoorwaarden.